PROVJERA STANJA VOZILA - 12 minuta do pravog stanja stvari


Provjera stanja Opelovog vozila ima za cilj pružiti sveobuhvatnu sliku stanja vašeg Opela. Tako ćete biti sigurni da je vaše vozilo u vrhunskom stanju bez obzira na to gdje namjeravate voziti. Naši iskusni mehaničari obavljaju 12-minutnu vizualnu provjeru nakon koje dobivate elektronički izvještaj s detaljnim nalazima. Dobit ćete konkurentnu procjenu svih potrebnih radova, a samo vi odlučujete što će se i kada raditi.*
 
Jednostavan sustav semafora pokazuje točno koliko siguran i ispravan je svaki pojedini dio vozila kao i sve preporučene buduće zamjene ili popravke.
 

Crvene stavke
Zahtijevaju hitnu pozornost. Upravljanje vozilom u ovom stanju može biti protuzakonito ili nesigurno. Sve što je označenom crvenom bojom treba hitno popraviti.
 

Žute stavke
Žuta boja znači da nešto nije u redu. Servisni savjetnik će vam objasniti koliko hitno treba popraviti kvar. Popravite kvar prije nego se stanje pogorša i uštedjet ćete mnogo vremena i novca.
 

Zelene stavke
Dobre vijesti. Ne trebate se brinuti zbog zelenih stavki barem do sljedećeg servisa.
 

Naše iskusno osoblje detaljno će vam objasniti izvještaj i pomoći vam odlučiti što poduzeti, ako je potrebno.


Ako imate myOpel račun, dobit ćete pregled nalaza u pdf formatu za svoju evidenciju, sa žutim i crvenim stavkama kao podsjetnik za servis uz mogućnost online rezervacije popravka kod ovlaštenog partnera po želji.


Dogovorite termin vizualne provjere kod nas i saznajte više o stanju svojeg vozila sada!


* Rezultati obavljenih pregleda vozila temelje se isključivo na vizualnom, površinskom pregledu vozila. Imajte na umu da se skriveni nedostaci koji se ne mogu otkriti vizualnim, površinskim pregledom mogu otkriti samo cjelovitim pregledom vozila (ako je to tehnički moguće). Pregled vozila koji je proveo Opel zastupnik odražava trenutno stanje automobila, a zastupnik neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu na automobilu koja se može dogoditi kasnije te za bilo kakvu štetu nastalu uslijed latentnih oštećenja. U Opel servisima koji sudjeluju u programu, Opelovo stanje provjere zdravlja vozila daje sveobuhvatnu sliku stanja Vašeg Opela. Na ovaj način možete biti sigurni da je Vaše vozilo u vrhunskom stanju, bez obzira na to gdje ga želite ići. Naši iskusni tehničari vrše vizualni pregled u 12 minuta i izrađuju elektronički izvještaj o pronađenim nalazima. Dobit ćete konkurentnu procjenu cijene zahvata koji treba obaviti i odlučiti ćete što i u kojem trenutku popravljati.