Uživajte u finoj vožnji svojeg Opela uz Opel gume i naplatke


ALUMINIJSKI NAPLATCI
Aluminijski naplatci atraktivnog stila gotovo da su „pismo preporuke” automobila. Izražavaju karakter vozila i vozača, bilo da je riječ o impresivnim, sportskim ili elegantnim naplatcima. Opel ima široku ponudu visoko kvalitetnih aluminijskih naplataka koji svakom vlasniku Opela omogućuju da promijeni izgled svojeg automobila kako god i kad god to poželi.

Originalni Opel aluminijski naplatci nisu samo lijepi i atraktivni, već i vrlo kvalitetni proizvodi koji savršeno pristaju svakom Opelu: dizajnirali su ih Opelovi inženjeri pomoću Opelove tehnologije, baš kao i Opel vozila.

Prednosti upotrebe originalnih Opel aluminijskih naplataka:
-Izvrsna Opel kvaliteta i savršeno pristajanje
-Bolje performanse u smislu prijenosa snage i kotrljanja
-Bolja sposobnost sigurnog prolaska oštećenim kolnicima
-Poboljšana svojstva upravljivosti i kočenja zahvaljujući pravilnom hlađenju kočnicaČak i originalni Opel aluminijski naplatci trebaju njegu. Nekoliko savjeta za pravilno održavanje:
-Prilikom pranja vozila, ne zaboravite očistiti i aluminijske naplatke! Nažalost, mnogi zaborave. Naplatci s vremenom gube svoj originalni sjaj ako se ne čiste redovito zajedno s ostalim dijelom vozila. Nakon što ste oprali automobil, mekom krpom koja ne ostavlja dlačice dovršite čišćenje naplataka i uklonite svu preostalu prljavštinu i nečistoće.
-Ne zaboravite na sjaj! Održavajte originalni sjaj povremenom primjenom odgovarajuće tekućine za pranje i/ili poliranje. Upitajte za savjet profesionalce kod ovlaštenog Opel partnera.
-Provjerite stanje naplataka i ima li oštećenja! Redovito provjeravajte naplatke, naročito nakon vožnje neravnim terenom ili šljunkovitim cestama. Ako primijetite oštećenja, zatražite provjeru stanja naplataka kod ovlaštenog Opel partnera!
-Pobrinite se za pravilnu zamjenu naplataka! Ovlašteni Opel partneri imaju svu potrebnu opremu i znanje kako bi osigurali profesionalnu ugradnju guma.
-Pobrinite se za pravilno skladištenje kotača i očuvajte vrijednost i vijek trajanja guma!Za vlastitu sigurnost, ali i sigurnost vaših putnika i vašeg Opel vozila, prepustite zamjenu i čuvanje guma ovlaštenom Opel partneru.