Servisne ponude

Naša vozila predstavljaju izvrsnu uslugu i kvalitetu. Da bismo to zadržali, naša je preporuka svim Opel vozačima pregled svog vozila kako bi ostao u savršenom tehničkom stanju, koristeći pritom originalne Opelove dijelove i tehnologiju. Pregledajte naše ponude I saznajte više o uslugama koje se nude u Opelovim servisima. Za ponude posebno skrojene za Vaše vozilo, molimo kontaktirajte svog Opel partnera.

Servis 4+ PROGRAM

Opel vozilo starije od četiri godine i dalje zaslužuje istu pažnju i visoku razinu tehničke podrške kao i njegovi mlađi kolege!

Izbor ulja OPEL

Postoji samo jedan važniji aditiv za vaš automobil od goriva: ulje. Bez maziva ili ako se koristi krivo motorno ulje, ne samo vozilo, već ni putnici u njemu nisu sigurni.

Potpuni pregled rabljenog automobilA

Kao vlasnik automobila, želite li točnu sliku stanja vašeg automobila, želite li detaljnu ponudu za popravak ili kupnju automobila?

myOpel aplikacija

Mnogo personaliziranih, korisnih informacija i usluga na jednom mjestu. Otkrijte mogućnosti poboljšane myOpel aplikacije: učitajte aplikaciju i prijavite se sa svojim myOpel korisničkim imenom i lozinkom.

Flexcare

Praktičan servisni program i prilagođena zaštita za Vaš novi Opel. Flexcare nudi odvojene pakete za Opel vozila, koji uključuju pomoć, produženo jamstvo i ostale servisne usluge. Otkrijte odmah pogodnosti flexcare paketa i ne brinite se o neočekivanim troškovima u budućnosti!

TEHNIČKI PREGLEDI

Nesumnjivo ste primijetili da se bliži vrijeme za sljedeći tehnički pregled vašeg Opela. Povjerite ga Opelovim stručnjacima kod naših ovlaštenih partnera i izbjegnite nepotrebne vožnje između stanice za tehnički pregled i vašeg servisa radi naknadnih popravaka!

ORIGINALNI OPEL DIJELOVI

Originalni Opel dijelovi su uvijek dobar izbor! Korištenje originalnih Opelovih dijelova razvijenih od strane Opelovih inženjera, s Opelovom tehnologijom, osigurava da će Vaš Opel biti onakav kakav je ranije dizajniran.

OPEL REZERVNI DIJELOVI KRUŽNOG GOSPODARENJA

Činjenica je da se neki dijelovi vremenom istroše ili oštete, no to ne znači da su potpuno bezvrijedni. Neki rabljeni, ali originalni Opelovi dijelovi bit će u potpunosti obnovljeni. Saznajte više o Opel rezervnim dijelovima kružnog gospodarenja!

PROVJERA STANJA VOZILA

DescriptionVaš Opel ima 97 aspekata koji su važni za njegovu sigurnost i pouzdanost. Opelovom stručnjaku treba samo 12 minuta da ih vizualno provjeri i kreira elektronički neobvezujući izvještaj o sigurnosnom stanju. Posjetite svojeg Opel servisnog partnera za besplatnu vizualnu provjeru sada! 

opelova dodatna oprema

Bilo da je riječ o dodatnoj pohrani ili elementu premium stila, sigurno ćete pronaći savršen komad za Vaše potrebe i ukuse.  Učinite svoj Opel ugodnijim praktičnim rješenjima originalne Opelove dodatne opreme!

OPEL NAVIGACIJSKE KARTE

Koristite moderni navigacijski sustav Vašeg Opela za planiranje putovanja; štedite vrijeme i gorivo dolaskom prvo na Vaše odredište. Budite u tijeku s promjenama i izbjegavajte nepotrebnu vrtnju u krug: nadogradite svoj Opel navigacijski sustav.

PRIRUČNICI I TEHNIČKE INFORMACIJE

Određeni opisi, uključujući opise zaslona i funkcija izbornika, možda ne odgovaraju Vašem vozilu zbog verzije modela, specifikacija za određenu zemlju, posebne opreme ili dodatne opreme.